activiteit1

Verken het Pajottenland

Louis1924 is ideaal gelegen voor zij die graag het Pajottenland willen verkennen. De streek biedt erg gevarieerde mogelijkheden voor daguitstapjes, zowel in de mooie natuur, als naar één van de talrijke bezienswaardigheden. De kastelen van Gaasbeek en Beersel zijn zeker het bezoeken waard! Na je bezoek aan Gaasbeek kan je kan ook binnenspringen in de Chocolaterie Neuhaus of bij Brouwerij Lindemans.

activiteit2

Fiets–en scootertoeristen

Ook voor de wielertoerist biedt deze streek tal van mogelijkheden. Er zijn verschillende uitgestippelde fietsroutes beschikbaar die u langs de mooiste plekjes van het Pajottenland brengen.

Kenmerkend voor de streek is het licht heuvelachtig en landelijk karakter. Leuk en ontspannend is een ritje doorheen de streek met de scooter. Meer informatie vindt u op www.scootertours.be

activiteit3

De Gastronoom

Bent u een bourgondiër en apprecieert u een eerlijke en kwalitatieve keuken? Dan bent u bij Louis1924 aan het juiste adres. Eigenaar Thomas Locus baat enkele tientallen meters verder Brasserie Julie uit. Samen met zijn team neemt hij u mee op een culinaire ontdekkingstocht doorheen de Belgisch-Franse keuken. www.brasseriejulie.be

activiteit5

Wandelaars

Het Pajottenland heeft een uitgebreid wandelnetwerk. Langs de vele wandelpaden kan u rustig de streek verkennen en genieten van de rust en stilte die de natuur te bieden heeft. Stop in één van de talrijke cafeetjes waar u even kan genieten van een deugddoende koffie of een heerlijk streekbiertje!

activiteit4

Golfers

Een korte autorit van vijf minuutjes brengt u bij Golfclub Steenpoel. Meer informatie over deze club vindt u op www.steenpoel.be. Enkele kilometers verder, in Anderlecht, vindt u dan weer de Royal Amicale Anderlecht Golf Club. Ook hier kan u terecht op de green of in ‘The After Tee’ clubhouse.

activiteit6

Ontdek onze hoofdstad

Wilt u na wat rust toch de stadsdrukte opzoeken, dan bent u na een kwartiertje rijden reeds in hartje Brussel. U kan het Atomium bezoeken, flanneren door de gezellige winkelstraten van Brussel afschuimen of de historische en cosmopolitische sfeer op de Grote Markt opsnuiven.

Zoals u merkt is Louis1924 zeer centraal gelegen en biedt de streek voor ieder wat wils. Tijdens uw bezoek lichten wij u met veel plezier verder in over de verschillende activiteiten.